Consultancy

Soms ontbreekt er gewoon wat in uw organisatie. Documentatie. Omdat die er moet zijn, volgens een regelgevende instantie. Of omdat het u duidelijk is dat er iets ontbreekt dat wél nuttig is om eens uitgeschreven te hebben. Ook dan kan Maverisk u helpen. Zeker waar het de vaste waarden betreft; een informatiebeveiligingsbeleid, een privacy dossier … uitgaande van wat er al is binnen uw organisatie, rekening houdend met wat past, en toegesneden op de echte behoefte en mogelijkheden.

Want ook als het gaat om het implementeren van processen en procedures, op papier en in de dagelijkse werkzaamheden – ja dat zijn twee heel verschillende kanten van consultancy, beide nodig – zullen op een bodem, een minimum aan inhoudelijkheid en externe eisen, de meest effectieve verbeteringen op maat moeten worden gesneden en uitgewerkt. En uitgerold; als er alleen voor de Bühne wat documenten ergens op de netwerkschijf worden gezet, is dat niet voldoende.

Maverisk doet niets liever dan Keep It Simple vertalen van fraaie woorden en normen naar praktische invulling. Bij een opdracht “Zorg ervoor dat we …” komt dan een Have a minute? [Nou ja; red.] Consider it done..

Maverisk / Étoiles du Nord