Home

[* Nieuws: Wegens focus en strategiewijziging gaat Étoiles du Nord zich toeleggen op de Canadese wijnen – het assortiment uit te breiden. De andere zijn uiteraard ook bestelbaar en leverbaar, maar zullen niet meer actief worden gemarket. Tevens zal Étoiles du Nord zich meer mengen in de algemene promotie van Canadese wijnen en wijntoerisme, uit hoofde van mijn bestuurslidmaatschap van de Netherlands-Canada Chamber of Commerce. *]
 
 Deze site geeft een overzicht van de handgeselecteerde wijnen die ik (Étoiles du Nord) importeer. Wegens zakelijke interesse, uiteraard, en vanwege mijn algemene interesse in wijn in bredere zin — waar ‘alle’ aspecten van de wijnhandel onderdeel van zijn. Business waar mijn hart in zit, is het doel.

De wijnen in deze winkel behoren dan ook tot een selecte groep die ík interessant vind, wegens de wijn op zich, wegens de maker en zijn specifieke verhaal, of wegens het terroir. Maar telkens moet er iets bijzonders mee zijn; gewone wijnen zijn me net wat te gewoon.
 
 
De ‘shop’-functionaliteit en bestelmogelijkheden zijn bedoeld voor B2B, niet (per sé) voor particulieren. De prijzen (zichtbaar als u met uw account bent ingelogd) ex BTW, indicatief voor kleine aantallen, en bestellingen minimaal 6 flessen per wijn. Opgegeven ‘bestellingen’ worden als aanvraag behandeld, in overleg in contracten c.q. bestellingen om te zetten. De definitieve prijzen, levertijden en voorradigheid in overleg!

‘Geen iDeal-betalingen voor verzending van een enkel flesje …?’ – nee, daar ligt mijn focus dus niet. Maar welke stijl haar/hem ook aanstaat, de echte liefhebber vindt wijnen van haar/zijn gading ..!

Maverisk / Étoiles du Nord