Small Mob Rule

Dat is dus grote onzin: De @telegraaf zit er (weer) dik naast, in dit stuk. “DOKKUM – Er gaapt een reusachtige kloof tussen de provincie en de Randstad. Thema’s als genderneutrale toiletten, de nadruk op ’diversiteit’ en vooral het debat over de kleur van Zwarte Piet worden door een kleine culturele elite in met name Amsterdam aan de rest van Nederland opgedrongen, terwijl de meeste burgers in de regio’s hier helemaal niet op zitten te wachten.”
Nee Telegraaf, dit is volslagen onzin, over de rand van leugen.
Want het is slechts een miniem klein-handjevol (inderdaad) bewoners van de Randstad – die oh zo sosialisties nog een tweede huis op het platteland hebben omdat ze alles en iedereen zo lang hebben getreiterd dat ze nauwelijks belasting betalen ‐ die de landelijke stemming bepaalt. Terwijl de andere 99,995% van de Randstedelingen ‘ook’ gewoon normaal is, hoor.

Dus stop ff die terreur van het klootjesvolk i.e. T-“journalisten” quod non, die inkt verspillen met zulke grove onzinkoppen. Of, om hen in hun eigen moreel vermogen aan te spreken: Bek houwe.

[Geen plaatje vandaag. Té boos over zulke idiotie.]

Leave a Reply