Old home

Welkom.
Zonder omhaal, met de Blog hier (definitely not optimised for mobile but it is mostly in a form somewhat in the vicinity of English), hierbij de dienstverlening van Maverisk, altijd in stijl, en altijd denkend in termen van risico’s – zodat u verder kunt met leuke dingen…
Daarbij als memorie van toelichting dat onderstaande een en ander niet zeer actief is; zoekende als ik ben naar een vaste plek met in de kern Risk Management Nieuwe Stijl.
Maar goed, mocht u in de tussentijd nog een passende opdracht hebben aangaande het volgende, dan is elders zoeken voor hogere kwaliteit niet nuttig:

  • Adviesdiensten, assessments, reviews, beoordelingen, onderzoek, quick scans en audits of welke titel u het wil geven, die u state-of-the-art inzicht geven in de stand van compliance en mogelijke verbeterpunten in uw organisatie, of u wilt consultancy – dingen op papier laten zetten omdat daarom wordt gevraagd. U kunt dan hier contact opnemen.
  • Als u meer wilt weten over Artificial Intelligence, blockchain, IoT, privacy (Avg/GDPR en ePrivacy), governance, operational/information risk management, projectvoortgang(sbewaking), ISO 27001, security in brede zin inclusief compliance en awareness. U kunt dan hier en hier terecht.
  • Of als het gaat om de organisatie en inrichting van uw ERM/ORM/IRM, de laatste IT-gedreven innovaties en mogelijkheden, InformatieManagement en InformatiebeveiligingsManagement en control (beheersing), operationele, praktische IT security, inclusief alle privacy-aspecten, de status van controls en de In Control status van uw organisatie. U kunt dan hier klikken.
  • Voor wat betreft standaarden kan dat in allerlei smaken; COSO ERM, GDPR/AVG/ePrivacy, ISO31000, ISO 2700x, NEN7510, BIWA, BIR…
  • Waarbij u mij, Maverisk, inhuurt voor opdracht(en) voor een vaste periode en/of in deeltijd; om top-klasse onafhankelijke adviezen en rapporten met presentatie te geven, om in uw tijdelijke capaciteitsbehoefte te voorzien (bijvoorbeeld als het werven wat langer duurt en u in de tussentijd werk ziet opstapelen), of om uw respectievelijke afdeling te ondersteunen in de ontwikkeling door kennis- en ervaringsoverdracht.
  • Met de ervaring die ik meebreng, is voor mij geen uitgebreide introductieperiode nodig, ik ben zeer snel zelfstandig aan de slag.
  • Maar ik werk wel volgens de hoogste professionele vertrouwelijksheids- en kwaliteitsvereisten van onder andere ISACA en NOREA.
  • Waarbij de opdrachtformulering maatwerk is, of een variant van de standaardpakketten.

‘Customer quotes’ staan hier. En als overzicht van opdrachtgevers, van een maand tot járen, van eenmalig tot een reeks van opdrachten:

OmroepMax
Stahl
BAM
BDO
Secura
Roamler
Voortman Keukens
Global Knowledge
Veris
RvdR
Belastingdienst
Doua
Wdd
Wam
WBD
Uw
Ts
Tf
Sc
Shell
SDU
Wolk
RWS
Rintl
PSG2
Phil
NHG
Natned
Mons
Lp
KNVB
Kada
MinJus
Ip
ING
ICC
Hien
Arrr
Eruon
Enec
Deutsch
Def
Daimler
Connz
Akzo
AH
Ach
ABC
AAB

En oh ja, waar Maverisk voor staat …: A maverick is a. an unbranded range animal – usually, an unbranded horse that tags along with the herd but isn’t interested to be corralled, b. one who will, when necessary otherwise not, create or use novel, unconventional, or less conventional ideas, practices and solutions – Ik houd het bij het laatste, op bovenstaande gebieden; om u de allerbeste oplossingen te bieden.

Maverisk / Étoiles du Nord